Selecteer een pagina

Nieuws

Blijf op de hoogte van onze acties, recepten, tips en nog veel meer!

Heb jij goede voornemens en wil je meer bewegen en afvallen in 2021?

Activital en 2B-Fit helpen jou hierbij.

Wij bieden jou alle mogelijkheden om hiermee aan de slag te gaan.

Samen stellen we een plan van aanpak op om jouw persoonlijke doel te bereiken.Dit plan bestaat uit een op maat gemaakt voedingsplan en trainingsschema.

Het is niet belangrijk waar je nu staat, maar wat je wilt bereiken!

 

Wat kunt u verwachten?

Samen met gewichtsconsulente van Activital  ga je werken aan een gezond(er) voedingspatroon. Eerst wordt je huidige leefstijl in kaart gebracht. Aan de hand daarvan krijg je advies op maat om zo stap voor stap te werken naar een gezondere levensstijl. Dit door middel van gewoon gezonde voeding. Geen strenge diëten dus! Het voedingsschema wordt aangepast op jouw huidige levensstijl zodat je met kleine stapjes jouw doel kunt bereiken en vol kunt houden.

Gedurende 6  maanden vindt elke 2 weken een persoonlijk consult plaats waarin de vorderingen worden doorgenomen en waar nodig worden bijgesteld.

 

Bij een gezondere leefstijl hoort uiteraard ook meer bewegen.

Heb je al vaker gedacht hiermee te starten, maar lukt dit niet?

 

Het team van 2B-Fit zal u hierbij helpen.

 Het team van 2B-FIT gaat je hierbij helpen. Voor je daadwerkelijk aan de slag gaat, wordt er een gezondheidscheck en een conditietest bij je afgenomen. Zo wordt in kaart gebracht hoe je er nu voorstaat.  Aan de hand van deze gegevens wordt een persoonlijk trainingsschema gemaakt. De eerste 3 a 4 trainingen wordt je één op één begeleid. Doorgaans is hierna het moment aangebroken, dat je zelfstandig aan de slag kunt. Uiteraard is er gedurende uw trainingen altijd begeleiding aanwezig. Naast de trainingen bij 2B-FIT geven wij ook adviezen voor thuis.

Tijdens het 6 maanden traject worden 4 momenten samen met u ingepland waarin de vorderingen worden gemonitord en zo nodig uw schema wordt aangepast.

 

Wat zijn hiervan de kosten?

De kosten voor het 6 maanden durende traject bedragen €126,50 per maand.

Voor dit bedrag krijgt je gedurende het traject 2 keer per maand voedingsadvies op maat, inclusief lichaamsanalyses en begeleiding.

Daarnaast krijg je gedurende 6 maanden de mogelijkheid om te sporten bij 2B-Fit, inclusief conditietest, gezondheidscheck en begeleiding.

Veel zorgverzekeraars vergoeden (een gedeelte van) de consulten van de BGN-gewichtsconsulent vanuit de aanvullende verzekering. Benieuwd of jouw zorgverzekering dit ook doet? Klik hier

 

Meld u aan voor 1 februari 2021 en ontvang 1 maand gratis begeleiding

 

i.v.m. de geldende coronamaatregelen gaat jouw traject van start zodra deze maatregelen zijn opgeheven.

 

Hoe zorg jij voor een gezonde weerstand? 

Besmetting met corona kun je niet voorkomen met een gezonde leefstijl. Maar door te
werken aan je leefstijl en zo gezond mogelijk te leven, blijft je algehele weerstand hoger. 
Met een goede weerstand is je lichaam beter in staat om ziekmakende bacteriën en virussen te bestrijden.
Zorg dat je alle mineralen, vitamines, eiwitten, koolhydraten, vetten en vezels binnen krijgt die jij nodig hebt! Wil jij graag aan je weerstand werken, maar vind je dit lastig? Wij kunnen je helpen! 

Nu ook bij 2B-Fit

Activital is nu ook te vinden bij  2B-Fit klz te Kloosterzande.
Maak nu een afspraak!

Wij zijn er op:

Maandagavond: 17:30 - 21.00  uur