Selecteer een pagina

Onze werkwijze

Waar Activital waarde aan hecht is dat mensen zich op hun gemak en vrij voelen bij onze begeleiding.

Onze werkwijze

Alles mag, maar in de juiste hoeveelheden, combinaties en verhoudingen

Waar Activital waarde aan hecht is dat mensen zich op hun gemak en vrij voelen bij onze begeleiding. Alles mag, maar in de juiste hoeveelheden, combinaties en verhoudingen. 

We vinden het belangrijk dat onze cliënten zich niet verplicht voelen en uit eigen motivatie hun levensstijl willen veranderen.

Als je besluit om met Activital aan je gezondheid te werken, kies je voor een blijvend resultaat door kleine stapjes te zetten in de verandering van je levensstijl. Verwacht geen onrealistische resultaten op korte termijn.

Past deze visie ook bij jou én wil je blijvend resultaat? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op met de gewichtsconsulente van Activital. We bespreken jouw wensen en kijken samen wat de mogelijkheden zijn. Ben je daarna net zo gemotiveerd als wij om aan de slag te gaan, dan plannen we samen met jou een intakegesprek in. Vanuit daar werken we samen stap voor stap aan een gezondere levensstijl.

De gewichtsconsulente van Activital is een BGN gediplomeerd gewichtsconsulente en  begeleidt jou volgens de Richtlijnen gezonde voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon. 

Activital is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt (een gedeelte van) de consulten vanuit de aanvullende verzekering. Benieuwd of jouw zorgverzekering hier ook onder valt? Klik dan hier voor meer informatie. 

Moet jouw voeding wegens medische redenen aan specifieke eisen voldoen? Dan kan Activital jou helaas niet begeleiden. We raden je aan hierover contact op te nemen met je huisarts. 

Activital is aangesloten bij:

Nu ook bij 2B-Fit

Activital is nu ook te vinden bij  2B-Fit klz te Kloosterzande.
Maak nu een afspraak!

Wij zijn er op:

Maandagavond: 17:30 - 21.00  uur